Om Maribo Kano

Vi vil bare gerne give vores gæster de bedste oplevelser

Maribo Kano er en del af campingpladsen Maribo Sø Camping, der ligger i hjertet af Lolland tæt på attraktioner som Knuthenborg Safaripark, Lalandia, Smålandshavets øer og meget mere.

Da vi overtog Maribo Sø Camping, var det for at rykke tættere på byen, men stadig have unik natur helt tæt på. Naturpark Maribosøerne med udsigt over byen, Maribo Domkirke, det rige dyre- og planteliv og det omkringliggende herregårdslandskab er noget, man ikke finder hvor som helst.

Vi har nu drevet Maribo Sø Camping i nogle år, og vi har løbende forbedret mulighederne på campingpladsen. Da vi begyndte at leje et par kanoer ud til vores gæster, gik det over al forventning, og derfor har vi nu udvidet, så vi både har kanoer, kajakker, SUP boards og vandcykler.

Man behøver ikke at overnatte på campingpladsen for at leje vores vandsportsudstyr, og hvis du har booket en dag, der viser sig at have dårligt vejr, skal du naturligvis ikke betale noget. Alt det nødvendige udstyr er selvfølgelig også med i prisen.

Vi håber, at du vil enten booke et ophold på Maribo Sø Camping eller leje en kano, kajak, vandcykel eller SUP board, så du kan opleve Maribo og den omkringliggende naturpark fra sine bedste sider.

Med venlig hilsen,
Birgithe & John